Lhasa Apso Pentuja

Kevään pennut ovat syntyneet! poikia vapaana varattavaksi

Meillä on pentuja! 22.3. syntyi 5 poikaa ja yksi tyttö. Pojista yksi on kuparinhohtoinen soopeli, yksi samansävyinen soopeli valkoisin merkein ja kolme mustia valkoisin merkein. Ainoa tyttö on musta valkein merkein. Tämä on meille erityinen pentue, sillä se on suunniteltu erityisesti tuomaan uutta potkua ja uusia mahdollisuuksia kasvatustyöhömme.

Isänä on meillä vierailulla ollut mustavalkea particolor uros CIB FI & CZ & SK & PL & LT Mva CZ jMva Yarmilan Man With No Eyes. Domino muutti nuorena poikana Tsekkeihin Eliska Vaskovan Dar Tibetu kenneliin, jossa se on saanut useita lupaavia jälkeläisiä, joista on jo tullut valioita ja juniorivalioita. Domino jätti myös toisen erittäin lupaavan pentueen Suomeen Taivaskatseen kenneliin.
Dominon isä on täysin brittiläistä linjaa edustava musta  Yarmilan Kingda-Ka  ja emä Bishakha, joka periytyy Hamilton-linjoista isänsä puolelta ja brittiläis/eurooppalaisista El-Minja’s linjoista emänsä puolelta.
Domino on maskuliininen poika, jolla on komea pää ja upea purenta.  Sillä on kaunis ylälinja  ja häntä. Se on tasapainoisesti kulmautunut ja sillä on vahva rintakehä. Liikkeet ovat klassisen kauniit ja tasapainoiset.

Emä on nuori punainen narttu Yarmilan Life On Mars “Muru”, joka aloitti näyttelyuransa lupaavasti saaden mm. vara-sertin. Muru ei kuitenkaan tullut toimeen laumassaan toisen nartun kanssa ja sille etsittiin sijoituskoti, jossa saa viettää kotikoiran elämää.
Murun isä on Pohj & FI & SE & DK &EE & LV Mva Yarmilan Smell The Magic “Choco”, jonka isä on etelä-amerikkalaista alkuperää oleva black & tan värinen CIB Multi Ch. Simbad Del Alcazar (joka myös vieraili meillä).  Chocon emä on musta Yarmilan Dayanita (BISS CIB Ch. Kai-La-Sha Fire Power x Hilmanter’s Bastet).
Murun emä on valloittava USA:n tuontimme Kai-La-Sha Sweet Salsa, joka edustaa Hamilton-linjaa parhaimmillaan.
Muru on kaunis feminiininen narttu, n. 24 cm korkea ja omaa klassiset apson mittasuhteet ja kovin kauniin pään, jossa todella upea apson ilme. Murulla on tehokkaat liikkeet, jotka tulevat erinomaisista kulmauksista. Sillä on hyvän mallinen rintakehä ja upea kaulan kaari.

Domino ja Muru täydentävät toisiaan kauniisti. Pennut vaikuttavat kovin lupaavilta ja olemmekin innoissamme, että niitä syntyi suuri sakki, josta voimme valikoida lupaavimmat kasvamaan jatkojalostusta ajatellen. Pentueesta riittää myös sohvachampioneiksi. Meille ei ole tärkeintä saada kaikille kasvateille mahdollisimman paljon titteleitä, vaan rakastavat ja pysyvät kodit.

Vanhemmat ovat silmä- ja polvitarkastettuja arkiterveitä ja ihania perhekoiran normaalia arkea eläviä onnellisia koiria. Vanhemmat ovat DNA-testattuja eivätkä kumpikaan kanna Lhasa apsoilta löydettyä PRA4-geeniä. Se tarkoittaa, että nämä pennut eivät voi saada kyseistä silmäsairautta, eivätkä niiden jälkeläiset voi sitä myöskään saada, sillä sairaus periytyy aina molemmilta vanhemmilta.
Isä Domino on myös lonkkakuvattu tuloksella A.
Pennut kasvavat olohuoneessa tottuen toisiin koiriin, normaaliin arkeen ja säännölliseen ulkoiluun. Pennut luovutetaan aikaisintaan 9 viikon iästä lähtien 24.5.2018 alkaen luonnollisesti rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina sekä useasti madotettuina.

Poikia vapaana varattavana. Yksi pojista voidaan sijoittaa näyttelyistä ja turkinhoidosta kiinnostuneeseen kotiin.

 

Lisätietoja puhelimitse 0505274242 tai sähköpostitse yarmilan@gmail.com

 

Pentujen vanhemmat

en_US
fi en_US